Logo text

News

Dodjela pehara punoljetne Fiumanke

1.jpg

Spuštena su jedra punoljetne Fiumanke. S dobrim zapadnim vjetrom u leđima završene su današnja tradicionalna i medijska regata. Ove nas je godine vrijeme poslužilo te su odjedrene sve regate: Liburnijska, Port cup, Warm up, Tradicionalna i Medijska regata. Kako je bilo na samom proglašenju svih pobjednika možete vidjeti u fotogaleriji ispod, a još nas očekuju koncert grupe Elemental i završni vatromet u ponoć.

Final results of 18th Fiumanka

start.jpg

Winner of the 1st Port-Cup was the Port Authority of Ploče with skipper Robi Matulja, the Liburnian regatta won Vedran Kabalin with ELOA, Rotary Fiumanka was awarded to Ivica Ščurić at FOLLOW US, the Media Regatta was awarded to the HRT team, Fareast Warm Up Fiumanka won the crew of SHINING UMAGO MAXI with the Jure Orel and finally the fastest boat of Fiumanka 2017, for the 5th time is the sailboat SHINING UMAGO MAXI with skipper Željko Perović.

Odjedrena punoljetna Fiumanka

FIUMANKA ZA REZULTATE.jpg

Odjedrena je punljetna Fiumanka na kojoj je jedrilo više od 200 prijavljenih posada. Sa zapadnjakom u leđima koji je u startu puhao između 7 i 9 čvorova, a na otvorenom dosezao čak 14 čvorova pobjednik velike Fiumanke je Shining Umag Umago Maxi. Posada Shininga je već petu godinu za redom odnijela pobjedu na Fiumanki. Prema ulasku u cilj današnje medijske regate prolazak je bio sljedeći: Novi list, La voce, Kanal Ri, Navtika plus i HRT. U cilj su do 15:08 sati ušle 99 jedrilice. Najbrže jedrilice ušle su u cilj već oko 14:30 sati. U tijeku je prebrojavanje rezultata, a službeni poredak objavit će se naknadno.

First Warm up regatta

logo-2017.png

Today at 21:30 will be start of first night Warm up regatta powered by Sail-ing and Cleansport.

INA
Erste
ACI
Renault - RB Auto