Logo text

Novosti

Dodjela pehara punoljetne Fiumanke

1.jpg

Spuštena su jedra punoljetne Fiumanke. S dobrim zapadnim vjetrom u leđima završene su današnja tradicionalna i medijska regata. Ove nas je godine vrijeme poslužilo te su odjedrene sve regate: Liburnijska, Port cup, Warm up, Tradicionalna i Medijska regata. Kako je bilo na samom proglašenju svih pobjednika možete vidjeti u fotogaleriji ispod, a još nas očekuju koncert grupe Elemental i završni vatromet u ponoć.

Konačni rezultati 18. Fiumanke

start.jpg

Pobjednik 1. Port-Cup-a je Lučka uprava Ploče s kormilarom Robijem Matuljom, Liburnijsku regatu pobjedio je Vedran Kabalin s ELOA-om, Rotary Fiumanka pripala je Ivici Ščuriću na jedilici FOLLOW US, Medijska regata pripala je ekipi HRT-a, Fareast Warm Up Fiumanku osvojila je posada SHINING UMAGO MAXI-ja s kormilarom Jure Orelom i na kraju najbrži brod Fiumanke 2017, po 5. puta je jedrilica SHINING UMAGO MAXI s kormilarom Željkom Perovićem.

Odjedrena punoljetna Fiumanka

FIUMANKA ZA REZULTATE.jpg

Odjedrena je punljetna Fiumanka na kojoj je jedrilo više od 200 prijavljenih posada. Sa zapadnjakom u leđima koji je u startu puhao između 7 i 9 čvorova, a na otvorenom dosezao čak 14 čvorova pobjednik velike Fiumanke je Shining Umag Umago Maxi. Posada Shininga je već petu godinu za redom odnijela pobjedu na Fiumanki. Prema ulasku u cilj današnje medijske regate prolazak je bio sljedeći: Novi list, La voce, Kanal Ri, Navtika plus i HRT. U cilj su do 15:08 sati ušle 99 jedrilice. Najbrže jedrilice ušle su u cilj već oko 14:30 sati. U tijeku je prebrojavanje rezultata, a službeni poredak objavit će se naknadno.

Prva Warm up regata

logo-2017.png

Danas će na 18. Fiumanki u 21:30 sati biti start prve noćne Warm up regate powered by Sail-ing i Cleansport. Rezultati prve Warm up regate: 1. Shining Umag Umago Maxi 2. Maxi Jena 3. Adriatic Europa 4. Molo longo

INA
Erste
ACI
Renault - RB Auto