Logo text

Uvjeti i odredbe

Pravila privatnosti

Vaši osobni podaci bit će korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa i zlouporabe. Organizatori regate štite privatnost sudionika regate i posjetitelja web stranica, čuvaju povjerljivost osobnih podataka te omogućavaju pristup i priopćavanje osobnih podataka samo kada su oni potrebni radi optimizacije baza podataka, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Što su osobni podaci?

Osobni podaci su informacije pomoću kojih vas je moguće identificirati izravno (npr. vaše ime) ili neizravno (npr. putem pseudonima kao što je jedinstveni identifikacijski broj). Osobni podaci uključuju podatke kao što su adresa e-pošte, kućna adresa, broj mobilnog telefona, korisnička imena, slike profila, korisnički generirani sadržaj. Mogu uključivati i brojčane identifikatore kao što su IP adresa računala, MAC adresa mobilnog telefona ili kolačići.

Koje podatke prikupljamo i kako ih prikupljamo i upotrebljavamo?

Svojim potpisom i unosom osobnih podataka u prijavni obrazac, zatražili smo vas suglasnost za njihovo korištenje u svrhu kreiranja baze prijavljenih sudionika i obradu rezultata, kao i u marketinške svrhe (slanje obavijesti, ponuda i promotivnih materijala organizatora regate i s događajem povezanih subjekata, unaprjeđenje marketinških aktivnosti i analizu tržišta).

Tko može pristupiti vašim osobnim podacima?

Osim osoba u Regatnom uredu koje zaprimaju i obrađuju prijave na regati i djelatnicima U.O. 2.mjesto-LD koji uređuju mrežnu stranicu www.fiumanka.eu , vašim osobnim podacima mogu pristupiti treće osobe radi ispunjavanja zakonskih obveza, poboljšanja proizvoda i usluga i u skladu s onim za što ste nam dali suglasnost.

Vaše osobne podatke možda će obrađivati pouzdani treći pružatelji usluga koji nam pomažu u pružanju digitalnih usluga kao što su medijsko praćenje na društvenim mrežama, ocjene i recenzije, upravljanje odnosima s klijentima, analize mreže i tražilica, alati za upravljanje korisnički generiranim sadržajem; agencijama za oglašavanje, marketing, digitalno oglašavanje i oglašavanje na društvenim mrežama da bi nam pomogle provesti oglašivačke i marketinške kampanje, analizirati njihovu učinkovitost i upravljati kontaktiranjem s vama i vašim pitanjima, trećim osobama potrebnima za dostavljanje proizvoda, npr. usluge pošte i dostavljanja, osobama koje nam pomažu u pružanju tehničke podrške kao što su pružatelji platforme ili smještaja na poslužitelju, podrške i održavanja baza podataka, kao i softvera i aplikacija koje mogu sadržavati vaše podatke. Vaše osobne podatke možemo otkriti trećim osobama ako smo ih dužni otkriti ili dijeliti da bismo ispunili zakonsku obvezu, ako imamo vašu suglasnost za to i ako nam to dopušta zakon.

Mjesto na kojem pohranjujemo vaše osobne podatke

Prikupljeni podaci pohranjeni su na serveru Fiumanke.

Koliko dugo pohranjujemo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke pohranjujemo samo dok su nam potrebni u svrhe u koje ih pohranjujemo, da bismo ispunili vaše potrebe ili zakonske obveze.

Kad se kolačići pohranjuju na vaše računalo, pohranjujemo ih dok služe svrsi (npr. u trajanju sesije za kolačiće košarice ili ID-ja kolačića) ili u trajanju određenom u lokalnim propisima i smjernicama;

Poveznice na stranice trećih osoba

Naša web-mjesta mogu sadržavati poveznice na druga web-mjesta. Ako putem poveznica posjetite bilo koje drugo web-mjesto, imajte na umu da ta web-mjesta imaju svoja pravila privatnosti i da mi nismo nadležni ni odgovorni za njih.

Društvene mreže i korisnički generirani sadržaj

Na našim Facebook stranicama dopuštamo korisnicima objavu vlastitog sadržaja. Nismo odgovorni za postupke drugih pojedinaca u slučaju objave osobnih podataka na našim platformama društvenih mreža te preporučujemo da ne dijelite takve podatke.

Ukidanje suglasnosti i pravo na brisanje podataka

Uvijek imate pravo zatražiti brisanje ili uklanjanje osobnih podataka. Za obradu vašeg zahtjeva zatražit ćemo potvrdu identiteta. Svoju suglasnost možete u svako doba povući čime će se smatrati da nadalje niste suglasni s korištenjem i obradom osobnih podataka u prethodno navedene svrhe. Izjava se povlači na način da se o tome pošalje kratka obavijest na e-mail info@fiumanka.eu

INA
Erste
ACI
Jadrolinija